Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
VOLKSWAGEN ARTEON 2.0 TDI SCR BASISÁr: 8.397.000 Ft -
MERCEDES-BENZ V 220 BlueTEC/d L AUT 2Ár: 16.997.000 Ft -
CITROEN XSARA PICASSOÁr: 849.000 Ft -
BMW I3 120Ah AUTOMATA 1.TULÁr: 8.147.000 Ft -
HYUNDAI SANTA FE 2.2 CRDi EXECUTIÁr: 14.997.000 Ft -
VOLKSWAGEN TIGUAN 1.5 TSI ACT COMFORÁr: 9.797.000 Ft -
ALFA ROMEO 147Ár: 300.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 599.000 Ft -
FORD FOCUSÁr: 820.000 Ft -
VOLKSWAGEN ARTEON 2.0 TDI SCR ELEGAÁr: 8.347.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 520.000 Ft -
RENAULT THALIAÁr: 749.000 Ft