Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
MERCEDES-BENZ C 200 T BlueTEC/d 7G-TRONÁr: 4.997.000 Ft -
TOYOTA HIGHLANDER 2.5 HYBRID PREÁr: 19.897.000 Ft -
HYUNDAI I30 KOMBI 1.5DPI LIFE MÁr: 5.997.000 Ft -
OPEL ASTRA SEDAN 1.6 ENJOY MÁr: 4.147.000 Ft -
TOYOTA RAV4 2.5HYBRID ACTIVE STYÁr: 6.747.000 Ft -
HYUNDAI I30 1.6 CRDi 23.000 kmÁr: 5.417.000 Ft -
TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID EXECUTIVEÁr: 8.647.000 Ft -
OPEL INSIGNIA GRAND SPORT 1.5Ár: 6.745.000 Ft -
FORD FOCUS 1.6 Ti-VCT TITANIUMÁr: 5.347.000 Ft -
BMW 318d MAGYARORSZÁGI 1.TUÁr: 5.347.000 Ft -
OPEL CROSSLAND X 1.2T ENJOYÁr: 5.347.000 Ft -
VOLKSWAGEN ARTEON 2.0 TDI SCR ELEGAÁr: 8.347.000 Ft